Maxa Min Golf

Nu är vi alla peppade på att golfsäsongen ska dra i gång på allvar. Innan det är dags för premiärrundan, varför inte passa på att logga in på Min Golf och botanisera lite? Ett sätt att krydda golfen lite extra i år är nämligen att ha koll på alla funktioner som gör golfen både smidigare och roligare.

Text: Jenny Olsson
Publicerad: 14 mars 2023

Favoritklubbar

Fråga vilken golfare som helst och den har säkert både en och två och tre favoritklubbar. Hur många har du? På Min Golf under fliken Mina inställningar hittar du funktionen Mina favoritklubbar där du enkelt kan ställa in dessa. Det finns flera fördelar med att göra det.

Logga in med ditt Golf-ID och gå till Mina inställningar. Välj Hantera favoritklubbar. För att lägga till en favoritklubb, sök upp klubbnamnet i rullistan och klicka på knappen Lägg till för att spara. Du kan också välja vilken tee du vill ha förinställd som den du helst spelar ifrån. På så sätt får du rätt scorekort varje gång du kommer till klubben och ska spela, utan att behöva säga till i receptionen. Smart, va?

Har du flera favoritklubbar i din lista kan du markera vilken du vill ska vara förvald och visas i starttidsschemat vid inloggning, alltså favoriten bland dina favoriter. Kanske är det din hemmaklubb, eller någon annan favorit du gärna besöker ofta.

Vill du ta bort en favoritklubb från listan trycker du bara på krysset intill klubben.

 

 

Golfvänner

Fliken Mina inställningar består av fyra delar. Förutom Favoritklubbar hittar du också funktionen Hantera golfvänner som är riktigt smidig. Här kan du enkelt söka fram och lägga till personer som du ofta spelar med. Börja med att skriva in personens Golf-ID och klicka på Sök. Vet du inte Golf-ID så går det lika bra att söka upp personen efter namn och klubb.

Förutom din lista över golfvänner ser du också vilka som har dig upplagd som golfvän. Kom ihåg, att vill du inte vara sökbar kan du sätta en spärr på dig själv under Mina inställningar.

Förhoppningsvis kommer du att göra nya trevliga bekantskaper i år som du vill addera till dina golfvänner. Man kan ju aldrig ha för många!

 

 

Min golfkalender

Noll koll på när du ska spela och var någonstans du har bokat? Lugn, bara lugn. Under Min golfkalender hittar du alla kommande och tidigare spelade ronder, sex månader framåt och bakåt i tiden.

Klickar du på knappen Redigera så kan du ändra din bokning och även föranmäla den som en sällskapsrond. Dessutom kan du underlätta incheckningen genom att Betala för golfrundan i förväg, med undantag för klubbar som har inaktiverat webbetalning. Är du tävlingssugen så kan du även anmäla (eller avanmäla) dig till tävlingar under Min golfkalender. Följ bara länkknapparna till de olika listorna för tävlingen (anmälningsbekräftelse, information, anmälningslista, startlista eller resultatlista).

Det bästa av allt? Att du kan få alla dina aktiviteter inlagda i din digitala kalender, som Google, iCal och Outlook. Ett enkelt knapptryck till vänster om rutan Föranmäld sällskapsrond, och du missar inte din nästa golftid!