Tidningen Golfa! – nu helt digital

Har du saknat att få hem tidningen Golfa! i brevlådan? Det har vi. Därför återuppstår nu Golfa! digitalt, med två nyhetsbrev i månaden direkt ner i din mailkorg – och massor av läsning på golf.se/golfa.

Publicerad: 4 januari 2023

Golfsverige är stort, levande och i ständig förändring. Våra klubbar levererar förstklassiga spelupplevelser men bakom kulisserna är det mycket som behöver klaffa för att de ska fortsätta hålla er, sina medlemmar och gäster, nöjda. Digitala Golfa!:s ambition är att, precis som tidigare, ta med dig in i alla olika delar av golfen och belysa det stora arbetet som görs av såväl anställda som ideella eldsjälar för att gå allt att gå runt.

 

Vi kommer också, så klart, att fortsätta skriva om tips, tricks och spännande upplevelser. Ge dig bättre koll på allt från regler och spelformer till underlag, vattenförsörjning och banskötsel. Träffa elitspelare, glada amatörer och oväntade profiler. Vare sig du är ny in i golfen eller har varit med oss länge är vår ambition att det ska finnas något för alla, utan högtravande pekpinnar. För golf är framför allt roligt – och ju mer man vet desto roligare har man.

 

Välkommen till ett nytt år med Golfa!

 

Gunnar Håkansson,

Generalsekreterare, Svenska Golfförbundet.